Malaysia Celebrity Blog include with Gossip Artis, Gambar Artis, Skandal Artis, Malaysia Celebrity, Selebrity Malaysia, Perkahwinan Artis.

Blog gosip artis Malaysia yang terbaru, sensasi dan panas. Blog Hiburan Sensasi Dan Terkini Tentang Artis Malaysia. Tak lupa ada gambar artis Malaysia yang panas, sosial dan terkini untuk semua. Hanya di http://gosipbuzz.blogspot.com

 

Thursday, July 22, 2010

Gambar Agnes Monica Bogel – Susulan Video Skandal Seks Ariel

Lepas satu artis, satu lagi artis Indonesia bikin panas. Belum paronomasia reda Video Skandal Seks Ariel Peterpan â€" Luna Amerind -Cut Tari, kali ini giliran Agnes Monica pula menjadi perhatian.

Gambar bogel Agnes Monica yang digambarkan ketika sedang mandi telah tersebar di internet. Ianya menjadi tajuk utama akhbar tampatan dan luar negara, juga tak lepas laman ethnic seperti Facebook dan Twitter.

Ada juga blog, installation dan laman ethnic yang bercakap mengenai recording bogel Agnes Monica yang dirakam ketika sedang mandi.

Mengulas mengenai gambar bogel tersebut, Agnes Monica menafikan sekeras-kerasnya. Menurutnya lagi, dia telah melihat gambar tersebut dan nyata itu hanya perempuan lain yang mirip nya sahaja. Ini dapat dilihat pada tubuh wanita bogel tersebut yang tidak mempunyai tanda lahir Agnes.

“Enggak mungkin itu Agnes. Tanda lahirnya saja beda, Kalau dari logikanya, enggak mungkin Agnes mandi pakai make-up,Setahu aku Agnes itu kalau mau mandi cuci muka dulu,” tegas Crish, yang ditemui di kawasan Kebon Jeruk, Jakarta Barat,  â€" Agnes Monica (19/07/2010).

Sejauh mana kebenaran gambar dan recording bogel Agnes tersebut tidak dapat dipastikan 100%. Namun apa yang pasti Agnes Monica sememangnya seorang yang suka berpakaian seksi. Lihat sahaja pakaian ketika Agnes membuat persembahan diatas. Dia sudah biasa mengenakan seluar caretaker pendek dan ketat, seksi dan selesa katanya.

Blog Widget by LinkWithin

Sponsor Setia Blog Selebriti.tv : Powered by WizardRSS | Full Text RSS Feeds
(Download) Rahsia Berjaya Dapat Kerja Kerajaan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Lagi Gosip Buzz Hangat: